Üdvözlöm,
Kedves Látogató, Kedves leendő Ügyfelem!

Fábos Attila vagyok, a Pécsi tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán végzett okleveles tervező építészmérnök.

Egyetemi BSc, majd MSc tanulmányaim mellett főállásban mindvégig neves építész irodáknál dolgoztam, melynek köszönhetően az egyetemen elsajátítható elméleti ismeretek mellett az építészet gyakorlati oldalával már tanulmányaim ideje alatt is mélyrehatóan megismerkedtem.

Tervezői tevékenységemet 2017 áprilisa óta már saját vállalkozásom, a Fábos Architectura keretében fejtem ki.

 

Szakmai pályafutásom során családi házakat, társasházakat, szálláshelyeket, hoteleket, pincéket éppúgy terveztem az egész ország területén, mint csarnokokat, üzemeket, illetve középületeket. Szakmai portfóliómat az utóbbi időben a  befektetési célú ingatlanépítések számának növekedésére és ezáltal ügyfeleim ezirányú igényére tekintettel látványtervek és látványvideók készítésével is bővítettem.

 

Hivatásom gyakorlása során mindig arra törekszem, hogy a hatályos jogszabályok és korunk technikai vívmányai általszabott kereteken belül, ügyfelemmel maximálisan együttműködve, közösen hozzunk létre egy olyan épületet, mely elkészülve még hosszú idő elteltével is mindkettőnk  büszkeségéül szolgál. 

Hiszem és vallom, hogy az építész feladata, hogy az általa tervezett épületet a rendelkezésére álló szakmai és jogszabályi  lehetőségekhez mérten a funkciónak megfelelő terek összehangolt kapcsolásával, valamint a beruházói esztétikai igények és a környezeti adottságoknak megfelelően tervezze meg.

 

Amennyiben rövid bemutatkozásom felkeltette érdeklődését, úgy tevékenységemről, elkészült munkáimról, valamint elérhetőségeimről a további menüpontokban szerezhet részletesebb információkat.

 

Tisztelettel:

Fábos Attila
okl. tervező építészmérnök
Kamarai azonosító: É 14-0418

error: Védett tartalom